Over WaszinkLegal

Missie

Het is mijn missie om waarde te creëren voor mijn klanten. Die waarde kan worden uitgedrukt in geld, maar ook in een juist advies of een behaald resultaat.

Werkwijze

Ik adviseer, onderhandel en procedeer voor mijn klanten. In goed overleg zoek ik daarbij steeds de juiste balans tussen risico’s, kansen en kosten.

Albert studeerde Nederlands Recht aan de Open Universiteit en begon zijn carrière in 2002 bij Van Overbeek de Meyer advocaten in Deventer. De rechtsgebieden waarin hij actief was waren onder meer ondernemingsrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, huurrecht en faillissementsrecht. Van 2007 tot 2019 heeft Albert als Senior Bedrijfsjurist gewerkt voor SNS Property Finance en als Senior Legal Counsel voor Propertize.

In die functies hield Albert zich bezig met alle voorkomende bedrijfsjuridische aangelegenheden. Tevens heeft hij grondige kennis en ervaring opgedaan van vastgoedfinancieringen, vastgoed, zekerheden en bijzonder beheer.

Albert vertaalt de belangen van zijn klanten naar juridische kansen en mogelijkheden. Hij wordt daarbij geholpen door een goed overzicht, analytisch vermogen en creativiteit. Als mens is hij open, direct en makkelijk in de omgang. Albert is lid van de Vereniging Vastgoed Juristen.

Albert heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: – Ondernemingsrecht; – Arbeidsrecht; – Vastgoedrecht. Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.